
Wil je stoppen met Waste Warrior Monitor? Je kunt je account en alle bijbehorende gegevens zelf verwijderen vanuit de app. Je hebt ons daar niet voor nodig, en het duurt minder dan een minuut.
Dat is alles. Je wordt meteen uitgelogd en je account is verwijderd.
Je persoonlijke gegevens worden direct en definitief verwijderd:
Je account is daarna weg. Je kunt er niet meer mee inloggen.
De metingen die je hebt gedaan blijven bewaard. Die horen bij de organisatie
waar je onderdeel van was, niet bij jou persoonlijk, net als de foto's,
gerechten en inkoopregels die erbij horen. Zo houdt de organisatie haar
geschiedenis en haar certificering compleet, ook als er iemand uit dienst gaat.
Na het verwijderen van je account zijn die metingen niet meer aan jou als
persoon gekoppeld.
Kun je niet meer inloggen, of lukt het verwijderen niet? Stuur dan een e-mail
naar info@waste-warrior.com vanaf het e-mailadres van je account. We verwijderen je
account dan handmatig, binnen 10 werkdagen.